Please wait, loading...
Slide 1

ЗДРАВО! Ние сме Mobi Promo

Старт

logo
service-bg

Огласувачи

ПРЕМИУМ ИЗДАВАЧИ

Пристапете до премиум публика преку ПРЕМИУМ ИЗДАВАЧИ.

ВРВНА ПОДДРШКА

Моби промо обезбедува висоско ниво на техничка поддршка.

БРЕНД АНГАЖМАН

Креирајте врска помеѓу Вашиот бренд и купувачите.

ВИСОКА КОНВЕРЗИЈА

Mobi promo ќе обезбеди висок процент на конверзија на Вашата веб-страница или мобилна апликација.

ЦВРСТА ПОСВЕТЕНОСТ

Направете ја Вашата реклама поефикасна.

СОВРШЕНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Функционална софтверска платформа со постојани надградби.

КАРАКТЕРИСТИКИ

ИЗБЕРЕТЕ ПОМЕЃУ CPC или CPM

Плаќање по импресии (CPM) или плаќање по клик (CPC)? CPM е цена за 1000 импресии.


СОВРШЕН ИЗГЛЕД

Дизајнот е потполно флексибилен и изгледа совршено на секој мобилен уред.


ТЕКСТУАЛНИ, ДИСПЛЕЈ РЕКЛАМИ И RICH MEDIA

Текстуалните реклами продаваат преку зборови, дисплеј рекламите продаваат преку слики, а RICH MEDIA нудат повеќе начини за интеракција со рекламата (наскоро).


ЦЕЛНО ОГЛАСУВАЊЕ И МОНИТОРИНГ

Следете ја Вашата рекламна кампања преку детални извештаи.


mobile

ПАРТНЕРИ

Зошто Mobi Promo?

БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА

Додадете го Вашиот веб-сајт во нашата мрежа на партнери / издавачи.

ПОЧНЕТЕ ДА ЗАРАБОТУВАТЕ ВЕДНАШ

Вашиот веб-сајт ќе биде одобрен за неколку минути.

БРЗА И ЛЕСНА ИНТЕГРАЦИЈА

Едноставно ископирајте го нашиот код во изворниот код на Вашиот веб-сајт

СЕОПФАТНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Следете го интернет сообраќајот и приходите во реално време

iMac

Mobi promo

Mobi Promo е рекламна платформа која ги испорачува рекламите исклучиво на мобилни уреди

Ви се допаѓа?

ОГЛАСЕТЕ СЕГА

Старт

Имате веб-сајт?

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ

Регистрација