Се што ти треба за
промоција на твојот
производ или услуга

на сечиј мобилен уред

Добиј дополнителни 70 евра кога ќе вложиш 30 евра за твојата прва кампања и обезбеди промоција на твојот бренд преку мобилен уред.

Платформата овозможува поставување, подесување, лансирање и следење на мобилни рекламни кампањи од едно место.

Преку Моби Промо твојата реклама се прикажува на мобилен уред, на повеќе од 40 партнерски интернет медиуми, истовремено.

Кога се користитат сите заедно, тие работат во совршена синергија и создаваат „Моќна кампања за рекламирање на мобилни уреди“ ... со досег од повеќе од 18 милиони прегледи месечно.