Šta je Mobi Promo?

Mobi Promo je sveobuhvatan alat koji će vam pomoći da napravite i pratite sjajnu reklamnu kampanju ciljanu na mobilne korisnike.

Mobi Promo je mreža za mobilno oglašavanje sa više od 40 partnerskih web lokacija. Kada ih koristite sve zajedno, oni rade u savršenoj sinergiji kako bi stvorili „sjajnu kampanju za mobilno oglašavanje“ … s velikim dosegom od više od 15 miliona mobilnih korisnika mjesečno.

Ako tek započinjete, Mobi Promo dat će vam sve što je potrebno da biste postali pametni oglašivač i pokrenuli svoju mobilnu kampanju za nekoliko minuta.

Ako ste Agencija za digitalni marketing, Mobi Promo može eksponencijalno povećati promotivne kampanje vašeg klijenta i pomoći vam u izgradnji moćnog sistema za upravljanje svim klijentima s jednog mjesta.

Mobi Promo je oglašivačka online platforma koja prikazuje oglase na mobilnoj verziji portala u mreži, našim partnerima.

Prema najnovijim statističkim podacima, 79,2% ukupne populacije u dobi od 15 do 74 godine koristilo je Internet u prvom tromjesečju 2019. godine, a 68,7% koristilo ga je svakodnevno ili gotovo svakodnevno.

Mobitel je bio najčešće korišten uređaj, 68,8% za pristup internetu među korisnicima Interneta u ovom periodu. 91,8% ljudi u dobi od 15 do 24 godina pristupilo je Internetu putem mobilnih uređaja. 79,1% starih od 25 do 54 godine pristupilo je Internetu putem mobilnog uređaja, u poređenju sa 33,5% od 55 do 74 godine.