Daleko od očiju, daleko od srca. Zato je Mobi Promo tu kao rešenje!

Koje kompanije brzo umiru? Kako izvući posao iz večne borbe za opstanak i početi rast?
Najbrže umiruća poduzeća su ona koja nisu stvorila dovoljno visoku svest kod ciljne grupe potrošača i nemaju dovoljnu potražnju za svojim proizvodima! Rast je rezultat povećane svesti i lakog prepoznavanja brenda, što je opet direktno povezano s rastom prodaje
Zašto je potrebna efikasna, kontinuirana i ciljana promocija? Zbog PRODAJE!
U doba digitalnog marketinga potrošači su izloženi oko 3.000-10.000 promotivnih poruka dnevno, zbog čega mnoge od njih ignorišu i zaboravljaju, a sećaju se samo poruka koje im se čine poznatijima ili važnijima. Brendovi se zbog toga suočavaju s velikim problemom koji direktno utiče na prodaju – nemogućnošću pronalaska vrha u svesti potrošača i potencijalnog prvog izbora prilikom kupovine. Međutim, dobra vest je da je ovo proces na koji možemo značajno uticati, ciljanim i kontinuiranim ponavljanjem poruke brenda na mreži, s inovativnim Mobi Promo promotivnim alatom.
Stoga se svako poslovanje suočava sa nekoliko ključnih problema:
Da li želi da njegova svest o brendu raste i bude među prvima u svesti potrošača prilikom donošenja odluke o kupovini? Da li želi da potrošači kupuju od njega češće i više nego od konkurenata? Je li usmeren na stvaranje vrednosti za potrošače pravilnom komunikacijom s njima? Zna li kako njegovi konkurenti razmišljaju o istim temama i rade li išta po tom pitanju?

Ako su odgovori na ova pitanja NE, tada kompaniji nije potreban dalji sadržaj ovog teksta, ALI ako je barem jedan od odgovora DA, tada je rešenje za navedene probleme predstavljeno u nastavku. Mobi Promo je jedinstveni promotivni alat / platforma koji brzo povećava svest o brendu i priliku za sticanje novih kupaca i prodaju putem mrežne promocije.
Najnoviji trendovi u komunikaciji s potrošačima pokazuju da je većina njih (oko 80%), iz svih generacija – nosioci potražnje (generacija X (36-54 godine), generacija Millennium / Y (25-35 godina) i generacija Z (ispod 25) traže informacije putem Interneta (na internet portalima i društvenim mrežama) putem svojih pametnih telefona. Ali zbog velike konkurencije i otežane vidljivosti društvenih medija, vreme je da se posao istakne i bude lako vidljiv putem novog moćnog kanala – Moby promo i internet medija. Potrošači takođe žele da brendovi komuniciraju s njima i u normalno vreme i u vreme krize.
Mobi Promo omogućava efikasnu automatizovanu komunikaciju stvaranjem oglasa za ciljnu publiku, koji se istovremeno može postaviti na preko 40 najposećenijih i najrelevantnijih internet portala u regionu, u nekoliko različitih kategorija – informativne, poslovne, sportske i portali za zabavu, sa preko 15 miliona pregleda mesečno sa mobilnog uređaja.
Za razliku od TV i radio oglašavanja ili bilborda, plakata, letaka, brošura … za koje sa sigurnošću možemo reći da se “polovina novca za oglašavanje potroši / baci, ne zna se koja polovina” (John Wanamaker), Moby Promo uspešno rešava ovaj problem:
Dobija se detaljna analitika za merenje rezultata kampanje (broj pregleda, broj jedinstvenih korisnika, broj klikova, učestalost, efikasnost) u stvarnom vremenu i tok ulaganja sredstava.
Istovremeno, u zavisnosti od efikasnosti, trenutne kampanje mogu se menjati u realnom vremenu.
Mobi Promo radi na osnovu jednostavnog i pristupačnog softvera, u 3 jednostavna koraka:
Stvorite doživotni besplatni poslovni profil na našoj platformi, za samo 2-3 minute;
Oglas kreirate u obliku natpisa sa sadržajem koji želite da se prikazuje na odabranim internet portalima, a ciljna grupa vidi na njihovim pametnim telefonima (promotivne akcije, novi proizvod / usluga, novi način plaćanja, nova internet trgovina .. .) i aktivirajte ga za vreme i budžet po vašem ukusu i potrebi;
Pratite analizu i svedočite rastu vidljivosti i svesti o marki i interesu za proizvode / usluge kompanije!

Za naše klijente odmah pružamo resurse za kreiranje kampanja:
Kratki vodič za upotrebu platforme;
Kratki vodič za dizajniranje efikasnog sadržaja natpisa;
10 besplatnih unapred dizajniranih predložaka banera;
Podrška – 24/7 za svakog klijenta putem sistema Chat podrške.
Besplatno stručno znanje i pomoć u kreiranju prve marketinške kampanje.