Daleko od očiju, daleko od srca. Zato je Mobi Promo tu kao rješenje!

Koje kompanije brzo umiru? Kako izvući posao iz vječne borbe za opstanak i početi rasti?
Najbrže umiruća poduzeća su ona koja nisu stvorila dovoljno visoku svijest kod ciljne skupine potrošača i nemaju dovoljnu potražnju za svojim proizvodima! Rast je rezultat povećane svijesti i lakog prepoznavanja brenda, što je pak izravno povezano s rastom prodaje

Zašto je potrebna efikasna, kontinuirana i ciljana promocija? Zbog PRODAJE! U doba digitalnog marketinga potrošači su izloženi oko 3.000-10.000 promotivnih poruka dnevno, zbog čega mnoge od njih ignoriraju i zaboravljaju, a sjećaju se samo poruka koje im se čine poznatijima ili važnijima. Brendovi se zbog toga suočavaju s velikim problemom koji izravno utječe na prodaju – nemogućnošću pronalaska vrha u svijesti potrošača i potencijalnog prvog izbora prilikom kupnje. Međutim, dobra vijest je da je ovo proces na koji možemo značajno utjecati, ciljanim i kontinuiranim ponavljanjem poruke brenda na mreži, s inovativnim Mobi Promo promotivnim alatom.

Stoga se svako poslovanje suočava sa nekoliko ključnih problema:
Da li želi da njegova svijest o brendu raste i bude među prvima u svijesti potrošača prilikom donošenja odluke o kupovini? Da li želi da potrošači kupuju od njega češće i više nego od konkurenata? Je li usmjeren na stvaranje vrijednosti za potrošače pravilnom komunikacijom s njima? Zna li kako njegovi konkurenti razmišljaju o istim temama i rade li išta po tom pitanju?

Ako su odgovori na ova pitanja NE, tada kompaniji nije potreban daljnji sadržaj ovog teksta, ALI ako je barem jedan od odgovora DA, tada je rješenje za navedene probleme predstavljeno u nastavku. Mobi Promo je jedinstveni promotivni alat / platforma koji brzo povećava svijest o brendu i priliku za sticanje novih kupaca i prodaju putem mrežne promocije.

Najnoviji trendovi u komunikaciji s potrošačima pokazuju da je većina njih (oko 80%), iz svih generacija – nosioci potražnje (generacija X (36-54 godine), generacija Millennium / Y (25-35 godina) i generacija Z (ispod 25) traže informacije putem Interneta (na internetskim portalima i društvenim mrežama) putem svojih pametnih telefona. Ali zbog velike konkurencije i otežane vidljivosti društvenih medija, vrijeme je da se posao istakne i bude lako vidljiv putem novog moćnog kanala – Moby promo i internet medija. Potrošači također žele da brendovi komuniciraju s njima i u normalno vrijeme i u vrijeme krize.

Mobi Promo omogućava efikasnu automatizovanu komunikaciju stvaranjem oglasa za ciljnu publiku, koji se istovremeno može postaviti na preko 40 najposećenijih i najrelevantnijih internet portala u zemlji (na makedonskom i albanskom), u nekoliko različitih kategorija – informativne, poslovne, sportske i portali za zabavu (želim reći; Fokus; Pauza za kafu; Nova Makedonija; Poslovne informacije; Lady.mk; Utrinski Vesnik; Free Press; AlsatM; Alba Sport i drugi), sa preko 15 miliona pregleda mesečno sa mobilnog uređaja.

Za razliku od TV i radio oglašavanja ili bilborda, plakata, letaka, brošura … za koje sa sigurnošću možemo reći da se “polovina novca za oglašavanje potroši / baci, ne zna se koja polovina” (John Wanamaker), Moby Promo uspješno rješava ovaj problem:
Dobija se detaljna analitika za mjerenje rezultata kampanje (broj pregleda, broj jedinstvenih korisnika, broj klikova, učestalost, efikasnost) u stvarnom vremenu i tijek ulaganja sredstava.

Istovremeno, ovisno o efikasnosti, trenutne kampanje mogu se mijenjati u stvarnom vremenu.
Mobi Promo radi na osnovu jednostavnog i pristupačnog softvera, u 3 jednostavna koraka:
Stvorite doživotni besplatni poslovni profil na našoj platformi, za samo 2-3 minute;
Oglas kreirate u obliku natpisa sa sadržajem koji želite da se prikazuje na odabranim internetskim portalima, a ciljna grupa vidi na njihovim pametnim telefonima (promotivne akcije, novi proizvod / usluga, novi način plaćanja, nova internetska trgovina .. .) i aktivirajte ga za vrijeme i budžet po vašem ukusu i potrebi;
Pratite analizu i svjedočite rastu vidljivosti i svijesti o marki i interesu za proizvode / usluge kompanije!

Za naše klijente odmah pružamo resurse za kreiranje kampanja:
Kratki vodič za upotrebu platforme;
Kratki vodič za dizajniranje efikasnog sadržaja natpisa;
10 besplatnih unaprijed dizajniranih predložaka banera;
Podrška – 24/7 za svakog klijenta putem sistema Chat podrške.
Besplatno stručno znanje i pomoć u kreiranju prve marketinške kampanje.