Pyetjet më të shpeshta

Si të bëheni një Publikues ?

 1. Regjistrohuni pa pagesë. Shtoni web faqen tuaj në Rrjetin tonë të Publikuesve.
 2. Filloni të fitoni menjëherë. Web faqja juaj do të publikohet brenda pak  minutash.
 3. Thjeshtë copy dhe paste kodin e Reklamës në Kodin burimor
  ( Source code ) të web faqes tuaj.

Si mund të gjej kodin e reklamës?

Ju mund të merrni kodin e reklamës duke shkuar tek  “Media” tabi, pastaj selektohet faqja dhe klikohet  butoni “Merrni Kodin” .Ju duhet të vendosni tagun midis shënuesve ( markerëve) në kodin e faqes tuaj.Nëse ballafaqoheni me probleme për të futur kodin e reklamës në faqen tuaj , kontaktoni ekipin tonë mbështetës.

A është e mundur të menaxhoj Reklamat që shfaqen në web faqen time?

Po. Si PUBLIKUES ju mund të zgjidhni cilat reklama shfaqen në web faqen tuaj mobile.

Si të tërheq Fondet e mia?

Kyçuni në llogarinë tuaj. Klikoni në ikonën “Tërhiq mjetet” (withdraw), zgjidhni shumën në  Pikë apo Euro, dhe zgjidhni metodën e pagesës. Ngarkoni faturën tuaj dhe klikoni ” NEXT”për ta konfirmuar.

A keni web faqe?

Monetarizo trafikun e web faqes tuaj mobile. Regjistrohu pa pagesë dhe fillo të fitosh. Monitoro trafikun e web faqes dhe fitimet tuaja në kohë reale.
Lexo më shumë

Si të bëheni një Reklamues?

 1. Regjistrohuni pa pagesë.
 2. Krijoni fushatën e parë mobile.
 3. Shtoni fondet.
 4. Merrni rezultatet!

Si të shtoni fonde për të krijuar një fushatë marketingu?

Për të shtuar fonde në llogarinë tuaj, ndiqni hapat e mëposhtëm:
Pasi jeni kyçur në llogarinë tuaj në Mobi-Promo, në shiritin anësor djathtas “Balanci i Reklamuesit”: Shtoni fonde.
Në fushën ” Shuma”, shkruani shumën (në Pikë) që dëshironi të shtoni dhe klikoni butonin ” Krijo Faturën”.
Vërejtje:  Shuma minimale që mund të shtoni është 1000 Pikë.

Cilat janë përfitimet nga Mobi Promo?

 1. Krijoni fushata mobile profesionale ,efektive dhe të targetuara me vetëm disa klikime.
 2. Fitoni audiencë premium nëpërmjet web faqeve premium. Publikuesit tanë ofrojnë ambient pozitiv dhe shpërndajnë trafik të vërtetë mobil.
 3. Ndiqeni “Live” performancën e fushatës suaj të marketingut. Përcillni numrin e shikimeve,numrin e klikimeve , përqindjen e suksesit dhe shpenzimin e buxhetit.

Si mund të targetoj një audiencë specifike në Mobi Promo?

 1. Targetoni audiencën tuaj me anë të kategorisë së web faqes së Publikuesit.
 2. Targetoni audiencën tuaj sipas Sistemit operativ mobil : Android ose IOS ose te dyja.
 3. Targetoni audiencën sipas vendit të origjinës së web faqes së Publikuesit, vendit të shikuesve, ISP (Internet Service Provider) …

Cilat formate të reklamave mobile mbështeten nga Mobi Promo?

 1. Sticky Banner 320×50 px, e vendosur në pjesën e poshtme të ekranit të përdoruesit. Formati i mbështetur: JPG/PNG/GIF/HTML5
 2. Pop Up Banner 300×300 px, i vendosur në mes të ekranit të përdoruesit. Formati i mbështetur: JPG/PNG/GIF/HTML5
 3. Interstitial banner 320×480 px, baner në “full screen”. Formati i mbështetur: JPG/PNG/GIF/HTML5
 4. Video banner – YouTube video link

Cilat janë metodat e pagesës për reklamat në Mobi Promo?

 1. CPC – Kostoja për klikim, një metodë reklamuese në internet që përdoret për të shpërndar trafik në web faqe, me anë të së cilës reklamuesi paguan publikuesin ose rrjetin e web faqeve,kur reklama klikohet.
 2. CPM – Kostoja për Milje, e quajtur edhe si Kostoja për 1000 impresione ,është një metodë standarde matëse në reklamimin online. Kjo është kostoja që reklamuesi paguan për 1000 shikime të reklamës.
 3. CPCall -Kostoja për thirrje telefonike është një model digjital reklamues i ngjajshëm me CPC. CPCall  mund të jetë  jashtëzakonisht efektive për shitësit online me pakicë që kërkojnë kontakt direkt me konsumatorët.

Go Mobile. Get the best traffic that converts

Get started

Si të bëheni Agjenci Digjitale Reklamuese?

 1. Regjistrohuni pa pagesë.
 2. Shtoni klientët tuaj.
 3. Krijoni kampanjën e parë mobile reklamuese.
 4. Shtoni fondet.
 5. Merrni rezultatet!

What are the Benefits of Mobi Promo Digital Agency Account?

Mobi Promo can exponentially increase your Client’s promotional campaigns and help you build a powerful system for managing all the clients from one single place

What are the Benefits of Mobi Promo?

 1. Create effective, professional and laser targeted mobile advertising campaigns with a few clicks.
 2. Access premium audiences through Premium websites. Our Publishers provide a positive user environment and deliver real mobile traffic.
 3. “Live” track your campaign performance. Track number of views, number of clicks, percentage of success and budget spending.

Go Mobile. Get the best
traffic that converts

Get started

Bëhuni Rishitës i Autorizuar i Mobi Promo në vendin tuaj!

Për shërbimin tonë digjital,ne jemi duke kërkuar partnerë ndërkombëtar , që mund të na ndihmojnë në ofrimin e shërbimeve reklamuese mobile për klientët tanë.

Pse duhet të bashkoheni në rrjetin e partnerëve në Mobi Promo?

 • Rritje e klientëve ndërkombëtar
  Ofroni shërbime reklamuese mobile me anë të aplikacionit shume të lehtë për tu përdorur ,për të gjithë klientët mbarë globit.
 • Rritje e të ardhurave që nga dita e parë
  Përfitoni nga web faqja e rankuar shumë lart ndërkombëtarisht- Mobi Promo, me anë të fushatave të fuqishme të marketingut dhe filloni të fitoni menjëherë ,pas kompletimit të regjistrimit.
 • Konfigurim i lehtë
  Asnjë investim paraprak apo instalim i komplikuar i IT-së nuk ju nevojitet pasi që aplikacioni ynë është i bazuar në web.
 • Trajnim pa pagesë & Ekip i dedikuar mbështetës
  Natyrisht ,ne do të trajnojmë juve dhe ekipin tuaj se si të përdodrni platformën Mobi Promo.
 • Maksimalizoni efikasitetin e ekipit tuaj në reklamat mobile 
  Duke iu falenderuar aplikacionit tonë, ekipi juaj do ta ketë më të lehtë  të menaxhoj fushatat reklamuese mobile.