Përfitoni nga trafiku celular

1. Regjistrohu si publikues
2. Futni web faqen tuaj dhe prisni aprovimin
3. Instalo kodin e reklamës
4. Filloni me fitimet!

Përfitimet

Çka mund të bëj Mobi Promo për Ju?
E thjeshtë

Regjistrohu pa pagesë. Shtoni web faqen tuaj në rrjetin e publikuesve tanë.

Integrim i lehtë

Thjeshtë copy dhe paste kodin tonë në kodin burimor të faqes tuaj.

Pa investim

Fillo të fitosh menjëherë. Web faqja juaj do të aprovohet brenda pak minutash.

Filloni duke fituar

Pagesa automatike përmes metodave të ndryshme të pagesës.

Përfitoni sa më shumë nga fushatat tjuaja reklamuese me Mobi Promo

E lehtë për përdorim

100%

Rezultate të orientuara

100%

Analiza në kohë reale

100%

Mbështetje 24/7

100%

Lista e publikuesëve

Jeni i interesuar? Filloni!

Filloni