Обезбедете раст на бизнисот
преку мобилно рекламирање

Максимизирајте ја својата онлајн видливост

Започни!

Извлечете максимум од вашата следна кампања со Моби Промо

Премиум огласувачка мрежа

Започни
Иновативно решение

Моби Промо е нова и моќна рекламна платформа

Премиум Публика

Промоција на вашите производи и услуги на премиум партнерски мобилни веб-сајтови.

Аналитика во реално време

Поставување, управување и следење на рекламни кампањи од едно место!

Едноставно и ефективно

Моби Промо е веб-базирана платформа која овозможува прикажување на вешите рекламни пораки на партнерските веб-сајтови. Креирајте ефективни и професионални мобилни рекламни кампањи со неколку кликови.

 • Едноставно и ефективно
 • Таргетирање

  Платформата обезбедува врвно насочување на публиката, според категорија на веб-сајт, мобилен оперативен систем, потекло на веб-сајт, потекло на целната публика и според интернет сервис провајдер.

 • Таргетирање
 • Известувања

  „Во живо“ следете ги перформансите на вашата кампања. Следете го бројот на прегледи, бројот на кликови, процентот на успех, фрекфенцијата на прикажувања и состојбата на буџетот.

 • Известувања
  • Промоција на мобилен.
   Најдобриот интернет сообраќај

   Допрете до различна целна публика преку ексклузивна
   мрежа на партнерски веб-сајтови
   Регистрирајте се како Огласувач

   Имате веб-сајт?

   Монетизирајте го мобилниот сообраќај на вашиот веб-сајт.
   Регистрирајте се бесплатно и започнете да заработувате.
   Следете го мобилниот сообраќај и заработката на вашиот
   веб-сајт во реално време.
   • 1
    Едноставно

    Регистрирајте се бесплатно и додадете го вашиот веб-сајт во Моби Промо мрежата.

   • 2
    Без инвестиции

    Започнете да заработувате веднаш. Вашиот веб-сај ќе биде одобрен за неколку минути.

   • 3
    Лесна интеграција

    Едноставно преземете го софтверскиот код од платформата Моби Промо и поставете го во вашиот веб-сајт.

   0 Успешни кампањи

   0 Месечни прегледи

   0 Задоволни клиенти

   Клиенти кои ни веруваат

   Горди сме на услугата која ја даваме и стоиме цврсто покрај секој наш клиент. Прочитајте ги препораките од нашите задоволни клиенти.

   Зголемете ја вашата видливост со Моби Промо

   Започнете сега

   Статии кои ќе ви се допаднат

   Истражете го нашиот блог со интересни написи, лични рефлексии и идеи што инспирираат акција на темите што ве интересираат.
   Далеку од очи далеку од срце… важи и за твојот бизнис. Но, затоа е тука МОБИ ПРОМО!

   Кои бизниси умираат брзо?
   Како бизнисот да излезе од вечната борба за опстанок и да почне да расте?

   Read more
   Моби Промо – Формати на огласи и методи на плаќање

   Индустријата за рекламирање преку Интернет „експлодира“. Тешкиот и донекаде комплициран модел на цени неизбежно доаѓа заедно со него.

   Read more
   Што е Моби Промо?

   Платформата Моби Промо е сеопфатна алатка кој овозможува поставување, подесување, лансирање и следење на рекламни кампањи од едно место.

   Read more

   Останете ангажирани

   Погледнете ги сите статии