Монетизирај го твојот мобилен сообраќај

1. Регистрирај се како Издавач
2. Додади го твојот веб-сајт и причекај одобрување
3. Преземи софтверски код
4. Започни да заработуваш!

Придобивки

Што Моби Промо може да направи за тебе?
Едноставно

Регистрирај се бесплатно. Додади го твојот веб-сајт во нашата мрежа на Издавачи.

Едноставна интеграција

Едноставно, преземи го нашиот софтверски код и постави го во изворниот код на твојот веб-сајт.

Без инвестиции

Започни да заработуваш веднаш. Твојот веб-сајт ќе биде одобрен за неколку минути.

Заработи веднаш

Автоматско плаќање преку различни начини на плаќање.

Добиј максимум од секоја следна рекламна кампања со Моби Промо!

Лесно за користење

100%

Ориентирано кон резултати

100%

Извештаи во реално време

100%

24/7 поддршка

100%

Издавачи

Заинтересирани? Ајде да почнеме!

Започни!