Larg syve, larg zemrës. Për këtë arsye ekziston Mobi Promo!

Cilat biznese po shuhen shpejt? Si ta nxjerrim biznesin nga lufta e përjetshme për mbijetesë dhe të fillojmë të rritemi?
Bizneset që vdesin shpejt janë ato që nuk kanë krijuar vetëdije mjaft të lartë për grupin e targetuar të konsumatorëve dhe nuk kanë kërkesa të mjaftueshme për produktet e tyre! Rritja është rezultat i rritjes së vetëdijes dhe njohjes së lehtë të brendeve, e cila nga ana tjetër lidhet drejtëpërdrejtë me rritjen e shitjeve.
Pse është i nevojshëm promovimi efektiv, i vazhdueshëm dhe i synuar? Për shkak të SHITJES! Në epokën e marketingut digjital, konsumatorët janë të ekspozuar ndaj rreth 3.000-10.000 mesazheve promovuese në ditë, kjo është arsyeja pse ata injorojnë dhe harrojnë shumicën prej tyre dhe mbajnë mend vetëm mesazhet që duken më të njohura ose më të rëndësishme për ta. Brendet, për shkak të kësaj, ballafaqohen me një problem të madh që direkt afekton shitjen-paaftësia për të marrë vëmendjen e konsumatorit dhe për t’u bërë zgjedhja e parë potenciale në blerjet e tyre. Megjithatë, lajmi i mirë është që në këtë proces ne mund të  ndikojmë ndjeshëm, përmes përsëritjes të vazhdueshme dhe të targetuar të mesazheve promovuese të brendit tuaj online, me mjetin inovativ promovues -Mobi Promo.
Prandaj, çdo biznes përballet me disa çështje kryesore:
A dëshironi që të rritet ndërgjegjësimi për markën tuaj në mënyrë që të jetë zgjedhja e parë në mendjen e konsumatorëve kur ata marrin një vendim blerjeje?
A dëshironi që konsumatorët të blejnë më shumë dhe më shpesh te ju se sa te konkurrentët tuaj?
A keni për qëllim krijimin e vlerës për konsumatorët përmes komunikimit të duhur me ta?
A e dini që konkurrentët tuaj mendojnë për të njëjtat tema dhe bëjnë ndonjë gjë për këtë?
Nëse përgjigjet e këtyre pyetjeve janë JO, atëherë biznesit tuaj nuk i nevojitet përmbajtja e mëposhtme e tekstit, POR nëse së paku njëra ndër përgjigjet është PO, atëherë zgjedhja e problemeve të cekura prezantohet më poshtë.
Mobi Promo është një platformë unike promocionale që rrit shpejt  njohjen e brendit dhe mundësinë për të krijuar konsumatorë të rinj dhe për të rritur shitjen nga promovimi online.
Trendet e fundit të komunikimit me konsumatorë tregojnë që shumica prej tyre (rreth 80%), nga të gjitha moshat  – bartës të kërkesës (mosha X (36-54 vjeç), mosha ‘Milenium’ (25-35 vjeç) dhe mosha Z (nën 25)) kërkojnë informacione online (në portale dhe media sociale) me anë të telefonave mobil. Por për shkak të konkurrencës së madhe dhe dukshmërisë së vështirë të mediave sociale, është koha që biznesi të dalë në pah dhe të jetë lehtësisht i dukshëm përmes një kanali të ri të fuqishëm – Mobi Promo dhe mediat online.
Konsumatorët gjithashtu duan që markat të ndërveprojnë me ta si në kohë normale ashtu edhe në kohë krize.Mobi Promo mundëson një komunikim efikas të automatizuar duke krijuar reklama për audiencën e targetuar, e cila mund të vendoset njëkohësisht në mbi 40 portale më të vizituara të internetit në vend (në maqedonisht dhe shqip), në disa kategori të ndryshme – informuese, biznesi, sportive dhe portale argëtimi me mbi 15 milionë shikime në muaj nga një pajisje mobile.Ndryshe nga reklamat televizive dhe radio, posterët, fletushkat, broshurat … për të cilat mund të themi me siguri se “gjysma e parave të reklamës është shpenzuar/hedhur, nuk dihet se cila gjysmë” (John Wanamaker), Mobi Promo zgjidh me sukses këtë problem:Analizat e hollësishme janë marrë për të matur rezultatet e fushatës (numri i shikimeve, numri i përdoruesve unikë, numri i klikimeve, frekuenca, efikasiteti) në kohë reale dhe kursi i investimit të fondeve. Në të njëjtën kohë, varësisht nga efektiviteti, mund të bëhen ndryshime në fushatën aktuale në kohë reale.
Mobi Promo punon në bazë të softuerit të thjeshtë dhe të arritshëm, në 3 hapa të thjeshtë:
Krijoni një profil biznesi falas në platformën tonë në vetëm 2-3 minuta;
Ju krijoni reklamën në formën e një baneri me përmbajtje që dëshironi të shfaqet në portalet e zgjedhura të internetit dhe të shihet nga grupi i targetuar në telefonat e tyre inteligjentë (promovime promocionale, produkt / shërbim i ri, mënyrë e re pagese, dyqan i ri në internet .. .) dhe aktivizojeni atë për kohëzgjatje dhe buxhet sipas dëshirës dhe nevojës suaj;
Ndiqni analizën dhe dëshmoni rritjen e dukshmërisë dhe ndërgjegjësimit të markës dhe interesit për produktet / shërbimet e biznesit!
Për klientët tanë ne menjëherë sigurojmë ndihmë për krijimin e fushatave:
Një udhëzues i shkurtër për përdorimin e platformës;
Një udhëzues i shkurtër për të hartuar përmbajtje efektive të banerave;
10 shabllone falas të paradizajnuara të banerave;
Mbështetje – 24/7 për secilin klient përmes “chat”-it, sistemit të mbështetjes së bisedës.
Ekspertizë dhe ndihmë falas në krijimin e fushatës së parë të marketingut.