Далеку од очи далеку од срце… важи и за твојот бизнис. Но, затоа е тука МОБИ ПРОМО!

Кои бизниси умираат брзо?
Како бизнисот да излезе од вечната борба за опстанок и да почне да расте?

Read more

Моби Промо – Формати на огласи и методи на плаќање

Индустријата за рекламирање преку Интернет „експлодира“. Тешкиот и донекаде комплициран модел на цени неизбежно доаѓа заедно со него.

Read more